BUDAPESTI CIVIL INFORMÁCIÓS CENTRUMA Budapesti Civil Információs Centrum elsősorban ingyenes szaktanácsadó tevékenységet folytat a civil szervezeteket érintő, aktuális jogi, pénzügyi, forrásszerzési - pályázatok és társadalmi felelősségvállalás-, valamint számítástechnikai témákban.


A centrum a civil szektort érintő kérdésekkel kapcsolatban naprakész infokommunikációs tevékenységet folytat, személyes és csoportos tanácsadásokat, fórumokat, interaktív előadásokat, képzéseket és fejlesztő tréningsorozatokat szervez az érdeklődőknek.

A szektor számára indítandó képzéseink célja kettős: egyrészt olyan képzési program elkészítése és beindítása a cél, mely rövidtávon is építi a szervezetek vezetőinek ismereteit, másrészt hosszú távú képzési programunk szemléletformáló, attitűdalakító és attitűdfejlesztő szerepe révén azt segíti elő, hogy a civil szervezetekben egyre több jól képzett szakember dolgozzon, és a fiatalok is helyet találjanak a szférában. A Budapesti Civil Információs Centrum minden szolgáltatása ingyenesen elérhető a civil szervezetek képviselői számára.

 

A Budapesti Civil Információs Centrum tanácsadási tevékenysége (személyesen és on-line) az alábbi területekre terjed ki:

  • Jogi, közhasznúsági tanácsadás

  • Pénzügyi, könyvviteli, adózási tanácsadás

  • Pályázati és forrásteremtési tanácsadás

  • Társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tanácsadás

  • Számítógép-kezelés és informatikai tanácsadás

  • Magyar-külhoni magyar partnerségi kapcsolatok tanácsadás

 Képzések Hírlevelek Pályázatok
     
Események Linkek, letöltések Önkormányzati civil referensek
     
   
GYIK